GreenCutter-Twin heeft meer capaciteit

Ceres Techniek uit Dokkum heeft de GreenCutter Twin ontwikkeld. De machine is een aanvulling op de GC-600.

De GreenCutter wordt ingezet bij het verkleinen van groenbemester. Dat doet de machine met stalen messen in combinatie met een mulcher. De totale combinatie, dus de GC-600 én de Twin, blijven in transportstand binnen een breedte van 3 meter. De machine wordt hydraulisch opgeklapt.

Ceres Techniek is onderdeel van Veenma Mechanisatie.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.