Plaatsspecifiek zaaien met camerabeelden

De Duitse machinebouwer Güttler presenteert op Agritechnica plaatsspecifieke dosering voor de zaaimachine. Met behulp van een camera wordt gemeten of er meer of juist minder gezaaid moet worden.

De camera, die voor op de trekker wordt gemonteerd, herkent open plekken en stuurt het zaaiapparaat aan. Naast de camera bestaat de uitvinding van Güttler uit een computer en een mechanisme op de zaaimachines, de Greenmaster en Greenseeder, waarmee de aanvoer van zaad geregeld wordt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.