JCB lanceert special edition Fastrac 4220 en 8330

Een blijvende herinnering aan het snelheidsrecord van JCB? Dat kan. De Britse trekkerbouwer lanceert namelijk een special edition van de Fastrac 4220 en 8330.

JCB reed vorige maand met een Fastrac een topsnelheid van 247,47 km/u. Daarmee komt de fabrikant in het Guinness Book of Records.

De speciale edities van de Fastrac 4220 en 8330 zijn uitgerust met onder meer een verchroomde uitlaatpijp, aan de achterzijde een afbeelding die doet denken aan de Britse Union Flag en de letter JCBWFT (World’s Fastest Tractor) op de gereedschapskist. Daarnaast worden de stoelen voorzien van gele accenten in de leren bekleding. De vloermat herinnert nogmaals aan het feit dat JCB de rapste trekker heeft.

Van beide edities worden 25 exemplaren gemaakt. Bij de aanschaf van een Fastrac 4220 of 8330 krijg je een bewijs waarmee je aantoont de eigenaar te zijn van een van de 25 trekkers. Daarnaast krijg je een echtheidscertificaat. De trekkers kunnen worden besteld vanuit Europa, Noord-Amerika, Nieuw-Zeeland en Australië.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.