Nieuwe Case IH Quadtrac

Case IH introduceert de nieuwe Quadtrac AFS Connect. De trekkers zijn in de tweede helft van 2020 leverbaar in Europa.

De serie bestaat uit 14 modellen van 310 tot 455 kW (420 tot 620 pk). Voor de Quadtrac geldt een range van 345 tot 455 kW (470 tot 620 pk). Voor de Case IH Steiger (de Quadtrac op wielen) is dat 310 tot 367 kW (420 tot 500 pk).

Nieuwe cabine

De fabrikant heeft onder meer de cabine opnieuw ontworpen. Doel daarbij was het verbeteren van de connectiviteit, comfort en productiviteit. Bij de trekkers heb je de keuze uit twee transmissies. De PowerDrive powershift en de continu variabele CVXDrive.

Grotere brandstoftank

Daarnaast hebben de AFS Connect trekkers grotere brandstoftanks en zou de olie pas 600 uur aan verversing toe zijn.

Op afstand

De Quadtrac en de Steiger hebben AFS Connect in de naam. Dat kennen we al van de Magnum die in de zomer van 2019 is gepresenteerd. Onder AFS, dat staat voor Advanced Farming Systems, vallen onder meer een nieuw AFS Pro 1200 display, een nieuwe armleuning en een nieuw cabine-interieur. AFS Connect maakt het daarnaast mogelijk om op afstand de prestaties van de machine te monitoren. Bovendien kan er, mits er toestemming verleend wordt, door de dealer op afstand geholpen worden bij eventuele problemen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.