Nieuwe Unia Fenix pneumatische zaaimachines

Het Poolse Unia voegt nieuwe Fenix pneumatische opbouw zaaimachines met een werkbreedte van 3 meter toe aan het programma.

De zaaimachines zijn in twee series leverbaar: de Fenix 700 met een hopper van 700 liter en de Fenix 1000 met een hopper van 1.000 liter. Standaard wordt de zaaimachine geleverd met de Pilot Seed computer die onder andere de gezaaide hectares, het vulniveau van de hopper bijhoudt. Optioneel kan de zaaimachine geleverd worden met Superior terminal met een kleuren touchscreen met een scherm van 9 inch. Daarnaast is de Superior terminal ook voorzien van een joystick en  een USB-poort waarmee data naar een ander apparaat kan worden  overgebracht.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Reacties zijn gesloten.