Interpom gaat wél door

De organisatie van de aardappel-vakbeurs Interpom verschuift het evenement in Kortrijk Expo 1 dag. Daarmee vervalt de familiedag en komt er op woensdag 25 november een extra dag voor de professionele bezoeker.

De reden voor de kleine verschuiving is het reduceren van het aantal bezoekers. Door de familiedag te schrappen denkt de organisatie betere controle te houden. Daarbij komt dat alle bezoekers zich van te voren moeten registreren en aan moeten geven op welke beursdag ze komen. Op die manier kan de organisatie een maximaal toegestaan aantal bezoekers hanteren.

Interpom vindt plaats in Kortrijk Xpo op 23, 24 en 25 november 2020. Vanaf eind augustus kunnen bezoekers zich registreren. (Hectares.be / Interpom.be)

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Geef een reactie