John Deere 6M nu ook met AutoPowr cvt

Trekkerbouwer John Deere rust de trekkers uit de 6M-serie nu ook uit met een continu variabele transmissie. Autoclutch is standaard. Je stopt de trekker door het rempedaal in te trappen.

Een 6M trekker met cvt is leverbaar in drie uitvoeringen. De Select, Select+ en de Premium. In het eerste geval heeft de trekker mechanisch bediende hydraulische ventielen. Bij de Select+ krijg je elektrisch bediende ventielen en bij de Premium voegt John Deere er ook de Command-arm aan toe.

De update komt nog geen acht maanden na de introductie van de 6M-serie tijdens Agritechnica. Ook het automatische stuursysteem Autotrac is nu leverbaar op de 6M trekkers. Een display is niet meer nodig. Dat is namelijk geïntegreerd in de rechterhoekstijl van de cabine. Op het kleine scherm zijn alle instellingen af te lezen. Je bedient het stuursysteem met de knoppen in het console rechts naast de bestuurder.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Geef een reactie