Met eigen auto langs landbouwmachines bij Abemec

Abemec houdt op 9 en 10 juli de Occasion Drive In Dagen. Tijdens het evenement kunnen geïnteresseerden met eigen auto een route door de occasionhallen van Abemec Veghel rijden.

Langs de route staan 150 (jong) gebruikte machines. De Drive In Dagen heeft volgens de organisator twee doelen. Een daarvan is klanten een leuk uitje bieden. Het andere doel is het op een veilige manier creëren van een contactmoment met de klanten.

De route loopt door de occasionhallen van Abemec Veghel en eindigt in de showroom, waar bezoekers na het parkeren van de auto ook een aantal nieuwe machines, waaronder de Fendt Full line en de Airmix zelfrijdende voermengwagen, kunnen bekijken.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie