Michelin TrailXbib voor getrokken voertuigen

Bandenfabrikant Michelin komt met een nieuwe band voor getrokken voertuigen. De eerste afmetingen van de TrailXbib, de VF560/60 R22.5 en VF650/55 R26.5, zijn vanaf juli leverbaar. In de loop van volgend jaar komen er meer afmetingen bij.

De TrailXbib banden zijn ontworpen voor gebruik op veld en weg. Volgens Michelin is dat wenselijk, omdat het aantal landbouwbedrijven afneemt en daarmee de afstanden naar percelen toeneemt. Gemengd gebruik was het devies tijdens de ontwikkeling.

Het profiel van de band is richtingsgebonden en zorgt daardoor voor een betere afvoer van vuil. Door de centrale rib zou de band gelijkmatiger slijten en langer meegaan.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!

Geef een reactie