John Deere belangrijkste trekkermerk voor akkerbouwers

Het belangrijkste trekkermerk op het bedrijf van een akkerbouwer is John Deere. Dat blijkt in ieder geval uit een onderzoek van marktonderzoeksbedrijf AgriDirect.

Het onderzoeksbedrijf ondervroeg bijna 8.000 Nederlandse akkerbouwers met minstens 10 ha akkerbouwgrond naar het merk van de belangrijkste trekker(s) die op het bedrijf gebruikt worden. 21,7 procent van de ondervraagden gaf aan dat dit een John Deere is. Daarna volgen New Holland (20,7%), Fendt (13,7%), Case IH (12,7%) en Massey Ferguson (9,7%).

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie