Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Nieuwe Fendt trekkers in de herfst

Fendt heeft in een video nieuwe trekkers aangekondigd. De fabrikant laat in de aankondiging het nodige aan de verbeelding over, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een 200 Vario, 500 Vario en een nieuwe 800 Vario. 

Fendt heeft in een video nieuwe trekkers aangekondigd. De fabrikant laat in de aankondiging het nodige aan de verbeelding over, maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een nieuwe 200 Vario, 500 Vario en 800 Vario.

Het is precies 6 jaar geleden dat Fendt de vier hagelnieuwe trekkers uit de 1000 Vario serie voorstelde. Nu is het, zo lijkt het, de beurt aan de 200, 500 en 800 serie. Over het design wordt in de aankondiging van de trekkerbouwer nog niet veel prijs gegeven. Duidelijk is wel dat de led-lampen aan de voorzijde een andere plek, bovenin de grille, hebben gekregen. Dat zou betekenen dat het design van de nieuwe trekkers in lijn met de 1000-serie is.

De video die een paar dagen geleden gepubliceerd is legt de nadruk op de nieuwe 200-serie. Gezien de vermelding op de Engelstalige website van Fendt, The Fendt 200 Vario says goodbye, is het logisch te denken dat de 200 aankomende herfst als eerste officieel bekend gemaakt wordt. Hoe dat zit met de 500- en 800-serie is niet bekend.

Gerelateerde artikelen