Alpego introduceert Poker opklapbare messenfrees

Het Italiaanse Alpego komt met een nieuwe opklapbare messenfrees. De Alpego Poker is leverbaar in werkbreedtes van 3,60 tot 5,00 meter.

De nieuwe Poker-serie omvast vier mogellen: 360, 400, 460 en 500 cm werkbreedte. Bij alle modellen worden beide freesassen in het midden aangedreven door een tandwielkast. In feite hebben ze dus twee dubbele freesassen. Voor transport klapt de Poker hydraulisch op. Als vermogensbehoefte geeft Alpego 95 tot 191 kW (130 tot 260 pk) op.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie