Preview waterstoftrekker New Holland T5.140

Aannemingsbedrijf Jos Scholman uit Nieuwegein heeft een preview-video gepubliceerd van de waterstoftrekker New Holland T5.140.

Eerder dit jaar vertelde Jos Scholman in vakblad Grondig dat hij vier trekkers met Dual Fuel waterstoftechniek in gebruik zou nemen. De trekkers zijn RDW- en CE-gekeurd. De machines worden voorzien van waterstof uit Scholmans’ eigen waterstofproductiebedrijf Hysolar.

De trekker in de preview heeft waterstoftanks op het dak. De waterstoftrekkers maken gebruik van een bestaande dieselmotor en een inlaatsysteem waarmee waterstof wordt geïnjecteerd. Volgende week introduceren Scholman en New Holland de waterstoftrekker officieel en worden de details bekend gemaakt.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie