Belarus vernieuwt bestaande modellen

De Wit-Russische fabrikant Belarus heeft een vernieuwde versie van de 2022.4 gepresenteerd. Naast een nieuw design en rood kleurenschema is de trekker voorzien van een Cummings motor die voldoet aan stage 3A-norm. Ook heeft de trekker een zwaardere vooras.

Belarus heeft ook het best verkopende model, de Belarus 82 die al sinds 1974 in productie is, onder handen genomen. Naast het nieuwe uiterlijk is de uitlaat naast de cabine geplaatst en zijn de spiegels elektrisch verstelbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en LandbouwMechanisatie zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!

Geef een reactie