Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

  • Gladde bak zonder rongen
  • Achterklep aangepast
  • Alleen bij types S-1600 en S-1800

De vernieuwde kippers hebben, ten opzichte van het vorige model, nu een gladde bak zonder rongen. De laadbakbodem bestaat uit één stuk van 6 mm dik staal. Ook is de zijscharnier constructie aangepast zodat een extra brede laadbak mogelijk is bij een gelijkblijvende buitenmaat. De achterklep is iets aangepast zodat de klepcilinder nu beschermd ligt. Ook heeft de graanschuif nu standaard een tweezijdige bediening.
Doorkijkrooster
Het doorkijkrooster aan de voorkant bestaat uit drie delen die individueel zijn om te draaien. Hiermee voldoet Beco aan de wens van klanten die liever een verticaal geplaatst rooster zien dan horizontaal. Volgens Beco geeft een horizontaal geplaatst rooster een rustiger beeld maar zorgt een verticale montering voor minder productbeschadiging. Enkele detailveranderingen in het chassis moeten het onderhoud en de reiniging vergemakkelijken. Zo is onder andere de dissel nu geheel gesloten.
Typen
Dit jaar zullen de meest gangbare types, de S-1600 (bakmaat: 6,5×2,25×1,4 meter, optioneel 2,45×1,3 m) en de S-1800 (bakmaat: 7,0×2,25×1,5 meter, optioneel 2,45×1,4 m) in de nieuwe uitvoering worden geleverd. De overige types zullen vooralsnog in de oude uitvoering worden geleverd.

Gerelateerde artikelen