Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

Mechanisatiebedrijf Sarink Elfrink is sinds 1 maart importeur van het Engelse merk GT Bunning. Het zal in Nederland hun Lowlander meststrooiers gaan verkopen.
Sarink Elfrink zag de Bunning machines tijdens de LAMMA show in januari. De simpele en degelijk bouw viel op en het besluit werd genomen om de machine naar Nederland te halen. Inmiddels zijn twee meststrooiers met horizontale verdeelwalsen en strooischijven verkocht. Deze zullen worden gebruikt voor het strooien van kippenmest.
7.5 tot 35 ton laadvermogen
De standaard Lowlander MK4 serie meststrooiers bestaat uit zes modellen met 7.5 tot 15 ton laadvermogen.  Alle strooiers hebben een maximale werkbreedte van 16 meter. Het grootste model is tevens in een ‘Heavy Duty’ uitvoering leverbaar. De Lowlander Widebody serie bestaat uit drie modellen waarvan de grootste, een drie asser, maximaal 35 ton kan laden. De maximale werkbreedte van de verticale walsen is 20 meter.
Sumo Versadrill naar Nederland
Naast de GT Bunning machines brengt Sarink Elfrink ook de Sumo Versadrill naar Nederland. Met de cultivator-zaaimachine wil het bedrijf maïs, koolzaad en graan gaan zaaien als proef. Van de Trio cultivator heeft het bedrijf inmiddels twintig stuks in Nederland verkocht.

Gerelateerde artikelen