Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X


De nieuwe 8R en 8RT serie bestaat uit zes modellen met wielen en drie met rupsen. De wieltrekkers hebben een vermogen van 143 (de 8235R) tot 220 kW (de 8360R) aan de aftakas. De rupstrekkers hebben een vermogen van 184 (de 8310 RT) tot 214 kW (de 8360RT). De motor heeft geen Adblue toevoeging. John Deere weet de Stage 3B eisen nog te behalen met gekoelde uitlaatgas recirculatie.
De trekkers zijn allemaal voorzien van JD Link. Dit zorgt ervoor dat de je alle data van de trekker zoals locatie en prestaties van de trekker op afstand kan volgen. Dealers kunnen dan bij eventuele storingen direct de aard van de storing en de locatie van de trekker uitlezen.
Het uiterlijk bleef grotendeels ongewijzigd. De voorlichten en motorkap zijn iets veranderd. In de cabine is een aansluiting voor een I-pod of andere mp3 speler. Een optioneel Premium Entertainment Package geeft nog meer luisterplezier met een subwoofer achter de stoel en een handsfree bluetooth carkit, usb aansluiting voor opladen van de mp3 speler en radiobediening op de Commandarm.