Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

Fendt- en Kubota-importeur De Vor in Achterveld houdt nog t/m morgen traditie-getrouw haar wintershow. Dit keer met echte sneeuw. Dat levert voor fotografen mooie wit-gemutste trekkerplaatjes op, vooral aan het begin van het terrein waar vele tientallen Fendt’s in slagorde staan opgesteld.  
De Vor plaatst dit jaar de Vario 828 als vers gekozen ‘Tractor of the year 2011′ op een voetstuk. Ook een kleine Fendt heeft op het buitenterrein zo’n podium van stropakken. De nieuwe Vario 939 (met bijna 400 pk) staat binnen mooi te wezen in zwart.

Blauw
Bijzonder zijn ook de beide blauwe 716’s van loonbedrijf Groenestein uit Eemnes: een mooi contrast met het oranje van Kubota. Volgens Mark Mocking van het Japanse merk begint de verkoop van de landbouw-modellen van Kubota nu goed aan te trekken. Vooral de 95 pk sterke 9540 (op de voorgrond) doet het volgens de verkoopleider goed.
Erwtensoep
De Vor gaat er op grond van de aantallen van de eerste dag vanuit dat er ook dit jaar weer ruim 5000 bezoekers op de Wintershow af zullen komen. De boerenkool met worst en de erwtensoep staan klaar.

Gerelateerde artikelen