Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

Een video op YouTube geeft een hele andere lading aan de reclame slogan ‘Nothing runs like a Deere’. De trekker in het filmpje rijdt met een snelheid van ongeveer 6 km/h over een parkeerterrein van een supermarkt. Zonder bestuurder. Tijdens zijn rit vernielt hij auto’s en bomen.

De trekker, voorzien van een schuif, lijkt op hol te zijn geslagen. Hoe dat mogelijk is blijft vooralsnog onduidelijk. Meeste John Deeres zijn immers voorzien van een start en stopbeveiliging. Zit er niemand op de stoel dan kan de trekker niet rijden. Toch rijdt de trekker van een grondverzetbedrijf zonder bestuurder over het terrein van de Walmart supermarkt in het Canadese Richmond Hill, een plaats ten noorden van Toronto.

Vernielingen

Een tijd lang kijkt het publiek toe terwijl de in rondjes rijdende trekker na drie minuten ook minibusjes en personenauto’s vernielt. Vonken vliegen van het metaal van de schuif op het moment dat de trekker langs de muur van de supermarkt schuurt.

Lantaarnpaal

Hoewel nog iemand probeert om in de cabine te springen, lukt het niet om de trekker stil te zetten. Uiteindelijk maakt een lantaarnpaal een einde aan de vernietigende rit van de trekker.

Gerelateerde artikelen