Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X

Het spelletje Farmorama is leuk en kan zelfs verslavend werken, maar voor echte gamers is het trekkerspelletje voor de mobiele telefoon of tablet te gemakkelijk.

Veel trekkerspelletjes voor de mobiele telefoon of het tablet zijn er nog niet. Het Noorse vakblad Berdre Garsdrift heeft nu Farmorama in de verschillende Appstores gezet. Het spelletje is beschikbaar voor de iPhone en Android-devices.

VIER TREKKERS
Het idee is simpel. Je kunt uit vier trekkers kiezen: een New Holland, Case IH, Valtra of Claas. Met deze trekkers moet je zo snel mogelijk over een landweggetje naar de finish rijden. Ondertussen moet je zoveel mogelijk jerrycans zien te verzamelen. Terwijl je dat doet, kom je op weg naar de finish niet alleen reclameborden maar ook verschillende obstakels, zoals schuren, stenen en modderpoelen tegen en spring je over heuvels. Het gaat er om dat je zonder kleerscheuren de vijf verschillende, maar altijd rechte trajecten, aflegt. Daarvoor is de juiste snelheid van groot belang.

KINDEREN
Het spelletje is leuk. Maar hardcore gamers zullen snel hun aandacht verliezen. Hoewel je er wel wat tijd mee kunt verdrijven in de trekkercabine is het dan ook vooral een leuk spelletje voor kinderen.

Het spelletje is voor iPhone en iPad te downloaden via iTunes en hier voor Android apparaten.