Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

New Holland vernieuwt hakselprogramma

New Holland heeft de twee kleinste hakselaars uit het leveringsprogramma voorzien van motoren van Fiat Powertrain Technologies (FTP) die met behulp van SCR-technologie voldoen de Tier 4A-milieunormen. De FR 450 heeft een vermogen van 338 kW (450 pk) en de FR 500 van 390 kW (520 pk).

AdBlue tanken is een extra handeling, erkent New Holland. Maar dat nadeel weegt volgens de fabrikant ruimschoots op tegen het voordeel van een lager brandstofgebruik. En met een AdBlue-tank van 150 liter hoeft die slechts om de twee dieseltankbeurten bijgevuld te worden.

De motoren van de drie grootste modellen uit de hakselaarserie voldoen nog niet aan de Tier 4A-milieunormen. Daartoe is de fabrikant met het oog op de beperkte aantallen die jaarlijks worden uitgeleverd ook nog niet verplicht. Verder heeft New Holland de typeaanduiding van de hakselaars gewijzigd. Deze komen nu grofweg overeen met het vermogen in pk. Het hakselprogramma bestaat uit vijf modellen met vermogens van 338 kW (450 pk) tot 618 kW (824 pk).

Gerelateerde artikelen