Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

Download de gratis AgriMedia.tv app

De nieuwe, gratis AgriMedia.tv app geeft toegang tot het online videokanaal van LandbouwMechanisatie. Bekijk met de app voor Android en Apple smartphones nieuwe video’s van trekkertests en machines. Zo haal je nog meer uit LandbouwMechanisatie.

De januari 2013 editie van LandbouwMechanisatie is een wel heel speciale versie. Het is de eerste waarbij de link tussen het blad en video met een klik is te leggen. Is een foto of pagina in LandbouwMechanisatie namelijk voorzien van dit icoontje dan kun je de foto tot leven roepen met de AgriMedia.tv app. De app heeft een paar voordelen, zo heb je met de telefoon direct toegang tot de video’s die we maken. Daarnaast hoef je de telefoon of tabletcomputer niet continu boven de pagina te houden om de video’s te zien. Heb je een pagina gescand? Dan kun je die bewaren in de bibliotheek op de telefoon. Dat maakt het gemakkelijk om de video later weer op te roepen. En: je kunt de video delen en van jouw eigen commentaar voorzien. Via Facebook, Twitter of LinkedIn.

Zo gebruik je de app:

  • Download de app voor de smartphone. Voor een Android telefoon ga je naar de Google Play Store, voor een iPhone naar de App Store. Zoek op AgriMedia en installeer de app.
  • Start de app op de telefoon of tablet. De app begint met het scanvenster.
  • Maak een scan van de pagina of de foto in LandbouwMechanisatie waar het icoon bij is geplaatst.
  • Het bijbehorende filmpje verschijnt op de telefoon of de tablet.

Terug naar het menu:
Linksboven is de menuknop te vinden, die brengt je terug naar het menu.

In het menu vind je:
• Scan nieuwe pagina: Hiermee kun je terug naar het scanvenster om een nieuwe pagina te scannen.
• Nu op AgriMedia.tv: Hier vind je alle filmpjes die nu op AgriMedia.tv draaien. Daar horen ook de LandbouwMechanisatie filmpjes bij
• Mijn scans: Dit zijn alle pagina’s die je al gescand hebt. Zo hoef je niet opnieuw de pagina’s te scannen.

De knoppen op het filmpje:

Filmpje delen:
• Je kunt de filmpjes in de AgriMedia.tv app delen via Facebook, Twitter, LinkedIn en e-mail. Hiervoor klik je op dit icoontje
• Om terug te gaan naar AgriMedia.tv zorg je ervoor dat je je tablet of smartphone rechtop (staand) hebt staan, dan zie je het menu-icoontje in de linkerbovenhoek.

De i knop (alleen zichtbaar op tablet en pc) :
• Hiermee kun je de overlays die op het filmpje zichtbaar zijn uit- of aanzetten.
• Dit kunnen zijn Reacties (tekstballonnetje), Tweets (vogeltje), Plaatjes (fotootje) of Tekst (T). Door op de betreffende knop te drukken zet je deze aan of uit.

Reacties achterlaten (alleen zichtbaar op tablet en pc):
• Klik op het tekstballonnetje met het plusje en vul je naam/e-mail en reactie in. Je e-mail adres wordt niet getoond in de AgriMedia.tv app.

Ondervind je problemen met de app? Laat het ons dan weten.

Wilt u een nummer van LandbouwMechanisatie bekijken, maar heeft u geen abonnement? Vraag dan een proefnummer aan of neem een proefabonnement.

Gerelateerde artikelen