Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

AGCO breidt productiecapaciteit uit

AGCO, moederbedrijf van onder meer Fendt en Massey Ferguson, zal de komende drie jaar 42 miljoen dollar investeren in de verhoging van de productiecapaciteit om te voldoen aan de groeiende vraag naar trekkers en landbouwapparatuur.

AGCOAGCO, moederbedrijf van onder meer Fendt en Massey Ferguson, zal de komende drie jaar 42 miljoen dollar investeren in de verhoging van de productiecapaciteit om te voldoen aan de groeiende vraag naar trekkers en landbouwapparatuur.

Door de investering, die uit zeven fasen bestaat, komen er 75 extra banen. Dat brengt het totaal aantal werknemers van AGCO op 1.200. Het project zal de productiecapaciteit met 25 procent verhogen. De eerste fase, gepland in de herfst van 2013, zorgt voor een capaciteitgroei van 20 procent. De installatie van een extra robotlaser maakt de productielijn, die door de volledige productie van onder meer trekkers, combines, gereedschappen, voedermachines al efficiënt is, nog efficiënter.

Met 3.150 dealers in meer dan 140 landen is AGCO een wereldleider als het gaat om de productie en distributie van landbouwmachines.