Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

Hella ziet het licht met HypaLUME

Hella presenteert de meest zuinige verlichtingsoplossing in de vorm van een led-schijnwerper: de HypaLUME. De schijnwerper is geschikt voor zowel gelijkstroom- als wisselstroomtoepassingen.

56 high-power led’s produceren meer dan 20.000 lumen lichtopbrengst. De led’s worden gekoppeld aan drie optische verdelingen en hebben een kleurtemperatuur van 5700K. Dat staat bijna gelijk aan daglicht. De led-driver elektronica zorgt voor een lichtopbrengst die stabiel blijft binnen verschillende spanningsvariaties. De lamp is beveiligd tegen ompolen en kortsluitingstoringen. Het verbruik is 240 W en zorgt voor een efficiënt licht van 100 lumen per watt.

De HypaLUME ® is ontworpen voor een extreem temperatuurbereik van -40 °C tot +50 °C, zonder verlies van lichtopbrengst. Een UV-bestendig, slagvast en tegen chemicaliën bestand kunststof lens beschermt de led’s tegen milieuschade. Een verscheidenheid aan beugelopties zijn beschikbaar, waaronder een 50G mobiele apparatuurbeugel en een 15G vaste verlichtingbeugel.

Gerelateerde artikelen