Favoriet

Elektronica

Hella ziet het licht met HypaLUME

Hella presenteert de meest zuinige verlichtingsoplossing in de vorm van een led-schijnwerper: de HypaLUME. De schijnwerper is geschikt voor zowel gelijkstroom- als wisselstroomtoepassingen.

56 high-power led’s produceren meer dan 20.000 lumen lichtopbrengst. De led’s worden gekoppeld aan drie optische verdelingen en hebben een kleurtemperatuur van 5700K. Dat staat bijna gelijk aan daglicht. De led-driver elektronica zorgt voor een lichtopbrengst die stabiel blijft binnen verschillende spanningsvariaties. De lamp is beveiligd tegen ompolen en kortsluitingstoringen. Het verbruik is 240 W en zorgt voor een efficiënt licht van 100 lumen per watt.

De HypaLUME ® is ontworpen voor een extreem temperatuurbereik van -40 °C tot +50 °C, zonder verlies van lichtopbrengst. Een UV-bestendig, slagvast en tegen chemicaliën bestand kunststof lens beschermt de led’s tegen milieuschade. Een verscheidenheid aan beugelopties zijn beschikbaar, waaronder een 50G mobiele apparatuurbeugel en een 15G vaste verlichtingbeugel.