Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Hansotia: “Gelukkig bij Agco”

Eric Hansotia, sinds deze week senior vice president bij AGCO, is erg content met zijn nieuwe functie. “Ik ben erg gelukkig dat ik nu deel uit maak van dit bedrijf”, zo laat hij weten aan LandbouwMechanisatie.

Eric Hansotia, sinds deze week senior vice president bij Agco, is erg content met zijn nieuwe functie. “Ik ben erg gelukkig dat ik nu deel uit maak van dit bedrijf”, zo laat hij weten aan LandbouwMechanisatie.

Volgens Hansotia wordt het een spannende uitdaging, want de landbouwindustrie bevindt zich volgens hem momenteel in een dynamische tijd. “Sinds de komst van hydrauliek op de landbouwmachines heeft zich volgens mij nog nooit zo’n spannende periode voorgedaan als nu.” Dat heeft direct verband met de toenemende wereldbevolking. “Alles moet steeds beter en sneller. De vraag naar voedsel zal in 2050 verdubbeld zijn. Als vanzelfsprekend zijn de landbouwmachines dan van groot belang.”

Hansotia wordt verantwoordelijk voor oogstmachines, precisielandbouw en connectiviteit en technologie voor alle Agco machines. “Ik voel me vereerd dit bedrijf te mogen helpen leiden.”

Lees ook: Nieuwe senior vice president Agco