Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Agco komt met technologiestrategie

Agco, fabrikant en distributeur van landbouwwerktuigen en infrastructuur, heeft een nieuw wereldwijd bedrijfsinitiatief aangekondigd dat betrekking heeft op alle technologische aspecten van precisielandbouw en op de manier waarop landbouwers hun activiteiten kunnen optimaliseren met producten en nieuwe services.

De nieuwe overkoepelende technologiestrategie van Agco heeft de naam Fuse Technologies gekregen en zal landbouwprofessionals een integratie en connectiviteit voor hun bedrijfsmiddelen op de boerderij bieden. Deze strategie zal bestaande praktijken voor precisielandbouw transformeren omdat oplossingen voor precisielandbouw worden aangereikt die leiden tot lagere investeringen, grotere efficiëntie en meer winst. Agco’s huidige aanbod voor telematica en databeheer worden ondergebracht in het nieuwe assortiment.

“Fuse vertegenwoordigt een nieuw tijdperk voor Agco en een enorme investering in oplossingen met een nieuwe technologie,” verklaarde Martin Richenhagen, Agco Chairman, President en CEO. “Wij stellen meer dan twee keer zo veel werknemers aan op belangrijke gebieden die zullen leiden naar meer nieuwe producten en diensten in de categorie precisielandbouw,” zei hij.

De complete uitleg over Fuse is te vinden op agcotechnologies.com