Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Transport

Joskin Wago-balenwagen

De Belgische fabrikant Joskin presenteert op de Agritechnica de Wago-balenwagens. De balenwagen komt er in meerdere varianten met één, twee of drie assen.

Detail Wago (2)De Belgische fabrikant Joskin presenteert op de Agritechnica balenwagens. “Zo bieden we een completer pakket aan”, laat het Joskin wezen. De balenwagen komt er in meerdere varianten met één, twee of drie assen.

Joskin biedt direct een breed gamma met schamelwagens, maar ook een enkelasser of tandem voor wie geen krappe bochten hoeft te maken. Het platform en het frame van de Joskin Wago-wagens zijn geïntegreerd, liggers vindt je dus niet onder de wagen.

Tot 20 ton

De Wago is 2,4 meter breed en 6, 8 of 10 meter lang en gemaakt voor maximale belading met 6 tot 20 ton. Het platform is bekleed met traanplaat.

Machines vervoeren

Wie ook machines wil vervoeren met de Wago, kan kiezen voor de low-bed trailer, optioneel met een vier centimeter dikke houten bodem, wat de opstaande rand wegneemt, die met een vloer van traanplaat wel hebt.

De optionele oprijplaten zijn hydraulisch opklapbaar en meten beide 250 maal 70 centimeter. Onder de Wago passen banden van maximaal 108 centimeter hoog en 54 centimeter breed.

WAGO Detail Wago (1)