Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

Win nu gratis entreekaarten voor Agritechnica 2013

Het is nog geen dinsdag 12 november, maar we worden al zenuwachtig. Vanaf 10 november vindt in het Duitse Hannover ‘s werelds grootste mechanisatiebeurs plaats: Agritechnica. En het is ondertussen een traditie. Net als twee jaar geleden geeft LandbouwMechanisatie namelijk ook nu weer kaarten weg voor dit evenement.

Het is nog geen zondag 10  november, maar we worden al zenuwachtig. Vanaf die datum vindt in het Duitse Hannover ‘s werelds grootste mechanisatiebeurs plaats: Agritechnica. En het is ondertussen een traditie. Net als twee jaar geleden geeft LandbouwMechanisatie ook nu weer kaarten weg voor dit evenement.

Onder de bezoekers van de website LandbouwMechanisatie.nl kunnen we namelijk vijfentwintig setjes van twee toegangskaarten verloten. Twee kaarten die samen een waarde hebben van 46 euro.

Kans maken

Wilt u kans maken op deze kaarten, ziet u er niet tegen op om naar Hannover te reizen en bent u bereidt tot een kleine, maar leuke tegenprestatie? Vul dan onderstaand formulier in. Schrijf in uw bericht ook waarom u deze twee toegangskaarten zo graag wilt winnen. Let op, de kaarten die we verloten zijn voor de gangbare beursdagen van Agritechnica en dus niet voor de preview-dagen. Heeft u gewonnen, dan ontvangt u de kaarten via e-mail.

Deze actie is verlopen. De winnaar worden binnenkort op de hoogte gebracht via e-mail.