Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Volle Americahal voor nieuwe Deutz 9340 TTV

De onthulling van de Deutz-Fahr 9340 TTV gisteravond in de Americahal in Apeldoorn trok veel belangstelling. Bussen vol liefhebbers, ondernemers, dealers en klanten kwamen af op de AgroShow 2014 van trekkerfabrikant Deutz-Fahr.

Deutz onthulling_resizeOnder het genot van een hapje en een drankje wordt er twee uur lang aandachtig geluisterd naar de presentatie van de nieuwe series van Deutz-Fahr. De geschiedenis van elke trekker wordt getoond op een groot scherm.

Gedurende de avond wordt er langzaam toe gewerkt naar de onthulling van de nieuwe 9340 TTV. Dansers en danseressen houden het publiek bezig en de ‘modeshow’ wordt met enig cynisch gelach bekeken. Een kleine loterij wordt gewonnen door een vervent Fendt fan. De presentator vindt dat het nooit te laat is om over te stappen naar Deutz, waarna de winnaar met een ongemakkelijke blik naar zijn plekje loopt met een Deutz miniatuur.

Dan is het zo ver. Felle lampen, een rookgordijn en harde muziek. De 9340 TTV wordt, net als op de AgriTechnica, getoond aan het publiek. Veel belangstelling en veel fotomakende mensen snellen richting de trekker met een maximum vermogen van 250 kW (340 pk) uit een Deutz 6 cilinder.

Deutz onthulling03_resize