Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Winnaar Beste LMB op 11 april bekend

De drie finalisten van de verkiezing van het Beste LMB, Abemec Sevenum, Bakker Ulrum en Vlaming Groep, krijgen op 11 april te horen wie van hen zich Beste LandbouwMechanisatieBedrijf van Nederland mag noemen.

De verkiezing van het Beste LMB is een initiatief van PTC+ en LandbouwMechanisatie en wordt ondersteund door de brancheorganisatie Fedecom. Met de verkiezing van het Beste LMB willen LandbouwMechanisatie en PTC+ bijdragen aan een nog betere kwaliteit van de mechanisatiebedrijven en de landbouwmachines in Nederland. Dat verhoogt het imago van de Nederlandse landbouw en de mechanisatiebedrijven.

De top drie Beste LMB

Abemec, onderdeel van de Koninklijke Agrifirm Group, is een zelfimporterende dealer van trekkers, multipurpose machines en landbouwwerktuigen. Het bedrijf heeft 18 verschillende vestigingen. De vestiging in het Limburgse Sevenum verkoopt Fendt trekkers en voert daarnaast ondermeer de merken Lemken, Joskin, Agrifac en Krone. Abemec Sevenum heeft 22 mensen in dienst.

Bakker Ulrum is een familiebedrijf in de provincie Groningen. Het bedrijf is dealer van New Holland. Daarnaast vertegenwoordigt het bedrijf de merken Amazone, Dücker, Krone, Kuhn, Aerts, Miedema, Strautmann en Veenhuis. Bakker heeft ruim 45 medewerkers en vestigingen in Ulrum, Midwolda en Oldenzijl.

Vanaf eind 1990 bestaat het familiebedrijf Vlaming Groep in Zwaagdijk-Oost in Noord-Holland. Vlaming Agri is dealer van Massey Ferguson trekkers en Volvo compactmachines. Daarnaast importeert het bedrijf Perugini klepelmaaiers en rotorkopeggen, Selvatici spitmachines en Soucy rupsonderstellen. Bij de Vlaming Groep, waarbij ook een beregenings- en industriepoot horen, werken in totaal 37 mensen.

Gerelateerde artikelen