Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Deutz-Fahr komt met nieuwe Agrotron 6140

Uit de Same Deutz-Fahr fabriek in het Duitse Lauingen komen begin april de eerste trekkers van het nieuwe 6 cilinder model: de Agrotron 6140.

Uit de Same Deutz-Fahr fabriek in Lauingen komen begin april de eerste trekkers van het nieuwe 6 cilinder model: de Agrotron 6140. Dat maakt de Duitse fabrikant bekend. De Agrotron 6140 vergroot de serie en vertegenwoordigt het kleinste 6 cilinder model voor Deutz-Fahr.

De trekker is volgens de fabrikant vergelijkbaar met het 4 cilinder model 6140.4 Agrotron, uitgerust met de DEUTZ TCD 6.1 motor met een maximum vermogen van 135 pk (99kW). Het maximale vermogen inclusief boost bedraagt 144 pk (106kW). Om ook met deze trekker te voldoen aan de Tier 4i emissie eisen wordt er, zoals in de gehele 6 serie, gebruik gemaakt van de SCR katalysator. De motoren hebben vier kleppen per cilinder, turbo intercooler en een elektronische injectie tot 1.600 bar.

Deutz-Fahr biedt in deze vermogensklasse zowel een 4- als een 6 cilinder model uitgerust met Powershift of Continu Variabele TTV Transmissie. De maximum snelheid op alle soorten transmissies is 40 km/u of 50 km/u met een gereduceerd toerental.

De cabine op de TTV trekkers van 120 tot 160 pk is een MaxiVision. De PowerShift trekkers zijn uitgerust met de S-klasse² cabine.

Gerelateerde artikelen