Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Verzorging

LandbouwMechanisatie organiseert Studiedag Kunstmest

LandbouwMechanisatie organiseert samen met Kverneland Group, OCI, Van Iperen en Agrovision, een studiedag over kunstmest. Deelnemers aan de dag krijgen tijdens verschillende presentaties informatie over kunstmest en de toediening ervan. Daarnaast is de strooierfabriek en de testhal van de Kverneland Group in Nieuw Vennep te zien.

De initiatiefnemers willen met deze studiedag bijdragen aan een verantwoord gebruik van kunstmest. Door strenge gebruiksnormen wordt het meer dan ooit noodzakelijk om meststoffen goed te benutten. De kunstmest die je strooit of toedient, moet dus op de juiste plaats terecht komen. Daarbij speelt de techniek een belangrijke rol. In het programma is niet alleen aandacht voor korrelkunstmest en de kunstmeststrooier, ook het toepassen van vloeibare kunstmest en het gebruik van taakkaarten komt aan de orde.

De dag staat gepland op dinsdag 1 juli en vindt plaats bij de fabriek van Kverneland Group in Nieuw Vennep. De kosten bedragen 50 euro per persoon, exclusief btw. Wie zich nu opgeeft via onderstaand formulier is verzekerd van een plaats. Op een later tijdstip ontvangt u dan meer informatie.

Bekijk het programma >>

Gerelateerde artikelen