Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Poten en zaaien

Nieuwe kantelaar Wifo-Anema

Wifo-Anema heeft een nieuwe stationaire kantelaar, de K65. De kantelaar is in te stellen op zowel kist- als uitstorthoogte en daarmee geschikt voor het legen van verschillende maten kisten.

20140627_Wifo_kistenkantelaar_4Wifo-Anema heeft een nieuwe stationaire kantelaar, de K65. De kantelaar is in te stellen op zowel kist- als uitstorthoogte en daarmee geschikt voor het legen van verschillende maten kisten.

De K65-kantelaar heeft een maximale capaciteit van 2.500 kg en kan uit de voeten met kisten tot maximaal 1.20 centimeter diep. Onder het basisframe zitten lepelkokers om de kantelaar met de heftruck te verplaatsen.

De uitstorthoogte is verstelbaar van 50 cm tot 150 cm in stappen van 10 centimeter wordt. De kantelaar kan worden ingesteld op een kisthoogte van 110 cm tot 140 cm. De kantelaar biedt volgens de fabrikant veel inrijruimte waardoor kisten nauwkeurig in het kantelframe geplaatst kunnen worden.

Afstandsbediening

Via de afstandsbediening is het mogelijk om met een druk op de knop de kist te klemmen en uit te storten. Twee hydraulische cilinders draaien de kist tot de maximale kiephoek van 140 graden. De instelbare uitstorttrechter maakt het mogelijk de ideale uitstroomhoek te kiezen.

Potato Europe

De K65 is verkrijgbaar in twee verschillende modellen: de K65 voor achterwaarts uitstorten en de K65Z voor zijwaarts uitstorten. Tijdens Potato Europe wordt de K65 stationaire kantelaar voor het eerst aan het publiek getoond.

 

 

 

Gerelateerde artikelen