Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

CNB en Troostwijk Veilingen werken samen

Bloembollenbemiddelaar CNB en Troostwijk Veilingen gaan samenwerken. Naast bemiddeling biedt CNB ook groene – en materialenveilingen aan. Op het gebied van de materialenveilingen zijn CNB en Troostwijk Veilingen per 11 juli de samenwerking aangegaan.

Troostwijk Veilingen is een partij die zich bezighoudt met industriële internationale veilingen. CNB is blij met de samenwerking: “Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers van een materialenveiling een hoop voordelen bieden. Zo is het netwerk van potentiële kopers van Troostwijk Veilingen erg groot en dat komt de opbrengst van een veiling ten goede”, vertelt Paul Peters van CNB.

Klanten van CNB kunnen voor het veilen van hun materialen nog wel gewoon bij CNB terecht, zo meldt de bemiddelaar. Veilingmeester Jan Meijer blijft de veiling in behandeling nemen. CNB zal de veiling onderbrengen bij Stef Hooijman en Xander van Beekum van Troostwijk Veilingen. Zij bereiden de veiling voor, benaderen kopers en voeren de veiling uit. Troostwijk Veilingen heeft ervaring met agrarische veilingen. “We zien altijd veel interesse in agrarisch materiaal vanuit Oost-Europa. Via ons online platform en ons internationale netwerk aan kantoren bereiken we potentiële kopers uit heel de wereld,” zegt van Beekum.

Foto: CNB

Gerelateerde artikelen