Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

FF bestellen

FF bestellen de naam zegt het al. Snel en eenvoudig. ForFarmers introduceerde met FF bestellen als één van de eerste, een app om bij het mengvoerbedrijf snel en eenvoudig te kunnen bestellen. Het was überhaupt één van de eerste Nederlandstalige agrarische apps.

Dankzij de introductie van de app maakten de mengvoederboeren zich beter bereikbaar dan ooit. Na deze revolutie volgden andere merken mengvoeders als Vitelia, Agruniekrijvallei en de Heus met hetzelfde principe.

MS Schippers, een grote toeleverancier voor de intensieve veehouderij lanceerde ook een app om het bestellen te vereenvoudigen. Citaat van de bedrijfswebsite: Het voor onze klanten makkelijker en efficiënter maken om producten te bestellen.

De veehouderijsector loopt in dit onderwerp voorop, akkerbouw volgt gestaag met onder andere de app, Mijn Iperen. Ontwikkelt door van Iperen. Dankzij de app kunt u direct een product als gewasbescherming bestellen. Handig voor u als u voor uw bestrijdingsmiddelenkast staat of als u door uw perceel loopt en merkt dat u een specifiek middel nodig heeft.

Het vreemde is, dat er niet veel meer bestel-apps zijn als bovenstaande. Gaat u eens bij u zelf na… Hoe vaak moet u niet ergens heen rijden om het onderdeel op te halen? Hoe vaak staat u niet achter in het land en bedenkt dat heb ik nodig. Tegen de tijd dat u achter uw computer zit, bent u het helaas weer vergeten. Juist als u achter op een perceel staat is het handig als u direct kunt bestellen via een app. Van moertje tot aan nieuwe laarzen en van schoffel tot aan spuitdop.

Het mes snijdt aan twee kanten. Voor de klant is het eenvoudig en makkelijk. En voor de leverancier is het ook zeker interessant, want dag en nacht kan er besteld worden. Dag en nacht toegankelijk zijn via de app. Dankzij deze toegankelijkheid, kan de leverancier zijn omzet vergroten. De klant is direct in de onlinewinkel. Dat zorgt voor minder kosten. De leverancier kan immers snijden in het personeelsbestand omdat hij minder vertegenwoordigers nodig heeft.

Gerelateerde artikelen