Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

LandbouwMechanisatie maakt meest innovatieve productie

De redactie van het vakblad LandbouwMechanisatie heeft het afgelopen jaar de meest innovatieve journalistieke productie in de landbouw gemaakt. De Nederlandse Vereniging voor Land- en Tuinbouwjorunalistiek (NVLJ) reikte de prijs afgelopen maandag uit aan hoofdredacteur Gertjan Zevenbergen.

De redactie van het vakblad LandbouwMechanisatie heeft het afgelopen jaar de meest innovatieve journalistieke productie in de landbouw gemaakt. De Nederlandse Vereniging voor Land- en Tuinbouwjournalistiek (NVLJ) reikte de prijs afgelopen maandag uit aan hoofdredacteur Gertjan Zevenbergen.

De jury van de verkiezing van de beste journalistieke producties in de landbouw waardeerde de verkiezing, de artikelenserie, de video’s, de website en het evenement Beste Landbouwmechanisatiebedrijf. Ze was met name gecharmeerd van de multi-media aanpak. De serie werd gemaakt door Albert van der Horst en Gertjan Zevenbergen die voor de teksten tekenden, door Jasper Lentz, die de bijbehorende video’s maakte en door Gerard van Braak die de website bouwde.

Tweede keer

De verkiezing Beste LMB wordt georganiseerd door opleidingsinstituut PTC+, brancheorganisatie Fedecom en het vakblad LandbouwMechanisatie. Vorig jaar werd Abemec Sevenum uitgeroepen tot Beste LMB. Dit jaar wordt de verkiezing voor de tweede keer gehouden.

Gerelateerde artikelen