Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

Plantensensor van Claas AEF-gecertificeerd

De Isobus-bediening van de plantensensor Crop Sensor Isaria van Claas voldoet aan de normen van de Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF). De organisatie heeft daarom de sensor gecertificeerd met de aanduiding UT 1.0.

De Isobus-bediening van de plantensensor Crop Sensor Isaria van Claas voldoet aan de normen van de Agricultural Industry Electronics Foundation (AEF). De organisatie heeft daarom de sensor  gecertificeerd met de aanduiding UT 1.0.

De Isaria-sensor berekent online en plaatsspecifiek  de optimale stikstofbehoefte van de planten. Volgens Claas kan het in elk gewas worden gebruikt, onafhankelijk van het daglicht en de toedieningsmethode

De Isaria is een optische sensor met twee sensorkoppen. Deze zijn rechts en links aan een opklapbaar frame gemonteerd aan de frontaanbouw van de trekker. Door de Led-verlichting kan volgens de makers dag en nacht met de sensor worden gewerkt. De meetfrequentie wordt aangepast aan de omgevingsomstandigheden, zoals de intensiteit van het omgevingslicht.