Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

ATH 2016: Veel merken wel aanwezig

New Holland, Massey Ferguson, Valtra, Fendt en Kamps de Wild zijn in tegenstelling tot John Deere wel aanwezig op AgroTechniek Holland. Dat laten de bedrijven desgevraagd weten. John Deere meldde vorige week dat het niet naar Biddinghuizen komt omdat het voor veel klanten in een drukke periode qua reisafstand niet te doen zou zijn.

Fendt

Merijn Aldewereld, directeur van Fendt, laat weten dat de Agco-merken in Achterveld samen hebben gekeken naar de kosten en de baten. “Zo hebben we afwegingen gemaakt. We zullen op AgroTechniek Holland in beperkte vorm aanwezig zijn waarbij we de nadruk leggen op de nieuwe kleur Nature Green. Welke producten we meenemen blijft nog even een verrassing.”

Valtra

Marc de Haan, directeur van Valtra, laat weten dat deelname aan de beurs zeker overwogen is. “En we hebben besloten te gaan. Echter niet grootschalig, want we houden rekening met de marktomstandigheden.”

Massey Ferguson

“Massey Ferguson is aanwezig”, vertelt directeur Wim Hengeveld. “We presenteren ons programma dit jaar anders, passend bij de huidige marktomstandigheden, je kunt immers uitsluitend verantwoorde uitgaven doen. Eén van de argumenten wel te gaan is de hoeveelheid nieuwe producten die we in ons programma hebben en krijgen. Wat we exact exposeren is nog niet bekend, maar er zal zeker een spiksplinternieuwe MF Global series trekker met cabine te zien zijn.”

Kamps de Wild

Dick Melessen, directeur van Kamps de Wild: “Goede tijden en slechte tijden. Een contactmoment met je klanten moet er zijn. Of ze dit jaar iets minder kopen? Kan zijn. Maar de blijvers zien we volgend jaar weer.” Welke noviteiten er van Claas, Kaweco en Amazone te zien zijn is nog niet bekend.

New Holland

Chris Voets, Business Manager van New Holland, laat weten dat er binnen het bedrijf geen twijfel is geweest over deelname aan AgroTechniek Holland. “We zijn er weer bij. Met welke noviteiten? Dat is nog niet helemaal bekend. In ieder geval met de nieuwe T6 en T5.”

De organisatie laat weten dat naast bovengenoemde merken ook Case, Steyr, Same, Deutz, JCB en Kubota aanwezig zijn in Biddinghuizen.