Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Steyr presenteert nieuwe Multi

Trekkerfabrikant Steyr presenteert de nieuwe Multi. De trekker heeft een maximaal vermogen van 120 pk en een transmissie van vier hoofdversnellingen en vier groepen die de kracht overbrengen.Tijdens een bijeenkomst in Oostenrijk laat Steyr de nieuwe Multi zien.  Opvallend zijn onder meer de nieuwe automatische transmissie, de nieuwe geveerde vooras en cabinevering, de motor die goed is voor een hoog koppel en een vermogen van maximaal 120 pk en het hoge pompvermogen. Met de zogenoemde Ecotronik kunnen de schakelpunten van de automatische krachtoverbrenging tussen 1000 en 2000 tpm worden ingesteld. In de powermodus voor zwaar werk schakelt het automatische systeem laat hoger en vroeg lager. De ecomodus voor licht werk functioneert precies omgekeerd.

In de cabine

De armleuning kan omhoog worden geklapt, zodat de bestuurder ook kan uitstappen aan de rechterkant. Naast de Multicontroller en de joystick voor de voorlader zitten er op de armleuning ook regelknoppen voor het schakelen onder belasting.

Toerentallen

De toerentallen van de aftakas van 540 en 1000 bij motortoerentallen tussen de 1800 en 1900 tpm zijn, zo meldt Steyr, bedoeld om het motorvermogen maximaal uit te buiten. De Eco-toerentallen in het maximale koppelbereik liggen tussen de 1500 en 1600 tpm. De fronthefinrichting wordt elektronisch geregeld.