Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Case IH vernieuwt de Maxxum

Meer vermogen, meer koppel, een hogere draaglast en toch compacter en wendbaarder. Dat is in het kort de omschrijving van de vernieuwde Maxxum. Deze Case IH wordt begin volgend jaar leverbaar.

Meer vermogen, meer koppel, een hogere draaglast en toch compacter en wendbaarder. Dat is in het kort de omschrijving van de vernieuwde Maxxum. Deze Case IH wordt begin volgend jaar leverbaar.

De nieuwe Maxxum krijgt op alle modellen een wielbasis van 2.640 mm. Die is op de serie die nu nog loopt voorbehouden aan de zescilinder modellen. De nieuwe Maxxums hebben op één na een viercilinder motor. Die geeft meer ruimte voor een grotere tank en onder de motorkap voor de emissietechniek. De SCR-klep kan als optie ook als motorrem dienen.

De trekkers draaien ondanks hun langere wielbasis volgens Case IH scherper dan hun voorgangers, omdat de voorwielen beter weg kunnen. De voorruit is nu uit één stuk, waardoor het zicht verbetert. Het wendakkermanagement HM-2 is vriendelijker in gebruik dan het HM-1 van de huidige Maxxum en het biedt meer mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen