Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

John Deere breidt 6R-serie uit met de 6230R en 6250R

Trekkerbouwer John Deere heeft de 6R-serie naar boven toe uitgebreid met twee modellen: de 6230R en de 6250R. De laatste levert inclusief boost een maximumvermogen van 220 kW (300 pk).

John Deere presenteert de nieuwe topmodellen uit de 6R-serie als echte loonwerkertrekkers die in nauwe samenspraak met die doelgroep zijn ontwikkeld. De trekker zijn betrekkelijk licht, hebben veel vermogen en zijn slim, aldus John Deere.

Het topmodel, de 6250R, weegt 9,3 ton en levert inclusief boost 220 kW (300 pk). Dat is 31 kg per pk. Wordt de trekker ingezet voor grondbewerking dan kan het gewicht met behulp van front- en wielgewichten worden opgeplust tot 15 ton.

Navigatiesysteem

De nieuwe topmodellen uit de 6R-serie zijn de eerste trekkers met een eigen navigatiesysteem dat rekening houdt met bruggen, maximale aslasten en dergelijke. Vanuit een kaart kun je op het perceel aanklikken waar je heen wilt en het navigatiesysteem levert je de snelst mogelijke route.

De 6230R en 6250R worden alleen geleverd met de traploze AutoPowr-bak. En die bak kun je op de nieuwe 6R-modellen behalve met het voetpedaal ook aansturen met een nieuwe multifunctionele hendel. Behalve de transmissie heeft de hendel 11 programmeerbare knopjes waarmee je onder meer de aftakas, de hef en de hydraulische ventielen kunt bedienen.

De trekkers hebben een 6,8 liter PowerTech PSS-motor met twee turbo’s. De topsnelheid van ruim 50 km/h realiseren de nieuwe modellen met een motortoerental van 1.630 toeren.

Field

Studio