Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Transport

Liebherr introduceert acht nieuwe verreikers

In 2018 komt de Duitse machinefabrikant Liebherr met acht nieuwe verreikers. De verreikers hebben een mast met een reikwijdte van zes tot tien meter.

In 2018 komt de Duitse machinefabrikant Liebherr met acht nieuwe verreikers. De verreikers hebben een mast met een reikwijdte van zes tot tien meter.

In januari 2018 verschijnen de eerste vijf modellen. Drie verreikers met reikwijdte van 7 meter hebben een laadcapaciteit van 3.2, 3.6 en 4.1 ton. Een model met een reikwijdte van 6 meter tilt 3,5 ton. De grootste variant met een mast van 10 meter heeft een laadcapaciteit van 3,3 ton. Later in het jaar volgen nog twee varianten met een reikwijdte van 7 meter. Ook volgt er een 9 meter model met een laadcapaciteit van 6 ton.

Deutz-motor

In iedere verreiker ligt een Deutz dieselmotor. Deze motoren hebben een vermogen van 74, 100 of 115 kW (101, 136, 156 pk) en voldoen aan de stage IV emissie-eisen. De verreikers behalen een rijsnelheid van 40 km/h. Het standaard geïnstalleerde Liebherr Hill Assist activeert de parkeerrem automatisch zodra je de verreiker stilzet op een schuin oppervlak.

Claas

In 2015 is Liebherr een samenwerking aangegaan met landbouwmachinefabrikant Claas. Tot het einde van dit jaar bouwt Kramer nog de verreikers voor Claas. Na dit jaar is de samenwerking tussen Claas en Kramer afgelopen. Vanaf begin 2018 zullen de Liebherr-verreikers ook in de Claas-kleuren verkrijgbaar zijn.