Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

John Deere 5125R proefrit

De 5R-serie van John Deere bestaat uit vier modellen met nominale vermogens van 67 tot 92 kW (90 tot 125 pk). LandbouwMechanisatie maakte een proefrit in de versie met het meeste vermogen, de 5125R.

Met een gewicht van 4.300 kg en een wielbasis van 2.250 mm, heeft de 5R-serie de typische kenmerken van een trekker die gemaakt is om de grond mee zaaiklaar te maken, om kunstmest mee te strooien, om te zaaien en voor het schoffelwerk.

Klokken

De 5R-serie heeft geen traditionele klokken en meters meer. Rondom het stuur zitten alleen nog wat knoppen voor de verlichting, richtingaanwijzer en de ruitenwisser. Informatie over de motortemperatuur, het brandstofniveau, het motor- en het aftakastoerental en de ingestelde maximumsnelheid zijn af te lezen op een rechthoekige display die tegen de cabinestijl is gemonteerd.

[meerinvakbladpromo tekst=”De transmissies, bediening, het zicht vanuit de cabine, technische gegevens en de mogelijke banden worden besproken in het maartnummer van vakblad LandbouwMechanisatie.”]