Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Grondbewerking

Nieuwe Turbo i-Tiller cultivator van Kverneland

Machinebouwer Kverneland presenteert de nieuwe cultivator Turbo i-Tiller. De instellingen voor diepte en egalisatie worden via de isobus-terminal in de cabine geregeld.

De diepte-instelling is gekoppeld aan de zogeheten On-the-go Dynamic Traction Control. Dat syteem brengt het gewicht van de voorwielen over op de trekkerkoppeling om meer grip en tractie te geven aan de trekker.  De werkdiepte van de machine en de hoogte van de egalisatie-apparatuur kunnen eenvoudig worden ingesteld door op een knop op de terminal te drukken. Het Smart System van de Turbo T i-Tiller start automatisch met het opzetten van alle hydraulische cilinders. Afhankelijk van de bodemgesteldheid kan de diepte aan de voor- en achterkant op elk moment en tijdens het rijden worden aangepast.

Het systeem dat overbelasting voorkomt, Auto-Protect, reageer op obstakels of zijdelingse krachten. De cultivator wordt opgetild als de waarden een bepaald niveau overschrijven, bijvoorbeeld wanneer de gebruiker de kracht op de machine verkeerd inschat of door de machine te draaien zonder te heffen.

Gerelateerde artikelen