Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Claas Xerion op rupsen?

De geruchtenstroom in aanloop naar Agritechnica begint op stoom te raken. Nabij de Claas-fabriek in Harsewinkel is een Claas Xerion op rupsen gespot. Zowel Claas-importeur Kamps de Wild als de fabrikant zelf willem het bericht niet bevestigen of ontkennen.

De geruchtenstroom in aanloop naar Agritechnica lijkt op stoom te komen. Nabij de Claas-fabriek in Harsewinkel is namelijk een Claas Xerion op rupsen gespot. Zowel Claas-importeur Kamps de Wild als de fabrikant zelf willen of kunnen het eventuele nieuws niet bevestigen of ontkennen.

De foto van de Xerion op een rupsonderstel is gemaakt door een lezer van het Duitse vakblad Profi. Door die foto wordt de kans dat we de machine komend najaar in Hannover gaan zien een stuk groter.

Bert Kuiper, Verkoopleider bij Kamps de Wild: “Ik hoor de geruchten uiteraard ook, maar ik heb nog geen officieel bericht van de fabrikant. Mocht de Xerion op rupsen er inderdaad komen, dan denk ik dat er in Nederland maar een paar potentiële klanten voor zijn. Het is ook voor ons nog afwachten.”

Overigens zijn de geruchten over de Xerion op tracks niet alleen van de laatste tijd. In 2017 wist Stefan Hoekstra (@Hoekstravof) al een Xerion op tracks  te spotten.

Gerelateerde artikelen