Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

De Vitrac kan nu ook autonoom werken

Het Italiaanse WM Agri Technics komt met een autonome uitvoering van Vitrac werktuigendrager voor wijngaarden op hellingen.

Het Italiaanse WM Agri Technics komt met een autonome uitvoering van de Vitrac werktuigendrager voor wijngaarden op hellingen.

De autonome Vitrac AutoDrive kan zich door de wijngaard bewegen zonder dat er een bestuurder aan te pas komt. Eind 2019 is de machine te koop. Maar je kunt ook een bestaande werktuigendrager autonoom maken, belooft de fabrikant.

Kohler KDW 1404

De werktuigendrager heeft een viercilinder Kohler KDW 1404 motor met een vermogen van 23,5 kW (32 pk). Alle vier wielen zijn hydrostatisch aangedreven en de maximum snelheid van de werktuigendrager bedraagt 10 km/h. De besturing gebeurt door middel van knikbesturing en er is nog steeds een bestuurdersstoel die samen met de bedieningsorganen 180 graden kan draaien.Voor het geval het echt nodig is.

Hydrauliek

De werktuigendrager heeft een hydraulisch aangedreven aftakas met een maximale opbrengst van 50 liter bij 250 bar. De werkhydrauliek heeft een opbrengst van 12 liter met een druk van 160 bar. Op standaard banden is de werktuigendrager 90 cm breed, op smalle banden 80 cm en 102 cm op brede banden. Het gewicht van de werktuigendrager zonder werktuigen bedraagt 750 kg.

Gerelateerde artikelen