Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Algemeen

Mechanisatie voor Morgen: De mogelijkheden van data

Tijdens Mechanisatie voor Morgen, een evenement van vakblad LandbouwMechanisatie, wordt in zes afleveringen in gegaan op verschillende thema’s. Tijdens de vierde aflevering spreekt Anne Bruinsma, oprichter van FarmHack, over het benutten van de mogelijkheden van data. 

Tijdens Mechanisatie voor Morgen, een evenement van vakblad LandbouwMechanisatie, wordt in zes afleveringen in gegaan op verschillende thema’s. Tijdens de vierde aflevering spreekt Anne Bruinsma, mede-oprichter van FarmHack, over het benutten van de mogelijkheden van data.

Volgens Bruinsma benutten we die mogelijkheden niet goed genoeg. Wat we daar aan kunnen doen, van wie de data is en wat we er mee kunnen? Daarover spreekt Bruinsma op donderdagavond 26 november. Vanaf 20.15 is de uitzending over data te zien. Abonnees van LandbouwMechanisatie kijken gratis naar Mechanisatie voor Morgen. Niet-abonnees kijken de zes afleveringen voor € 99.-. Kijken kan live of later wanneer het uitkomt. Meer weten of direct aanmelden? Kijk op mechanisatievoormorgen.nl.

Gerelateerde artikelen