Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Argo Tractors werkt aan telematica

Argo, het moederbedrijf van Landini en McCormick, ontwikkelt samen met Actia telematica waarmee trekkers binnenkort op afstand gemonitord kunnen worden. Daarmee moeten werkprocessen efficiënter worden.

Argo Tractors, het moederbedrijf van Landini en McCormick, ontwikkelt samen met Actia telematica waarmee trekkers binnenkort op afstand gemonitord kunnen worden. Daarmee moeten werkprocessen efficiënter worden.

Onder de noemer Landini Fleet Management en McCormick Fleet management kunnen belangrijke parameters real-time geëvalueerd worden. In het systeem worden onder meer locatie, brandstofverbruik, vloeistofniveau’s, motortemperatuur en algemene informatie over de werkzaamheden weergegeven.

Argo wil er met het telematicasysteem voor zorgen dat bedrijfskosten gedrukt worden door de productiviteit te verhogen. Dat kan volgens de makers door een gedetailleerde analyse van de gegevens waaronder dagelijkse statistieken over het brandstofverbruik van de trekker, het type werkzaamheden, de chauffeur, het perceel, de teelt en stilstand tijden.

Gerelateerde artikelen