Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

Nieuwe modellen SDF uitgelekt

Op internet gaan er foto’s en 3D tekeningen ronde van nieuwe trekkermodelen die SDF binnenkort uit zal brengen. Het gaat om trekkers van de Deutz-Fahr, Hürlimann en Same.

Op internet gaan er foto’s en 3D tekeningen rond van nieuwe trekkermodelen die het SDF-concern binnenkort uit zal brengen. Het gaat om trekkers van de Deutz-Fahr en de evenknieën van het merk Hürlimann en Same.

Naast de tekeningen en foto’s zijn ook enkele technische details uitgelekt. Zo wordt de Deutz-Fahr 5D Keyline voorzien van een stage V motor en een nieuw design.

De nieuwe kleine modellen uit de 6 serie van Deutz-Fahr zijn uitgerust met stage V motoren. De serie zou bestaan uit de modellen 6115, 6125 en 6135 die naast de standaard versnellingsbak ook worden geleverd met RCShift of TTV versnellingsbak.

Op het gebied van smalpoortrekkers komt Deutz-Fahr met de nieuwe 5DF Keyline voorzien van stage V motoren en eveneens een nieuw design.

Hürlimann

Ook van Hürlimann zijn nieuwe modellen uitgelekt. Zo vernieuwt Hürlimann zijn XA Spirit. Ze zijn voorzien van Stage V motoren en een nieuwe neus.

Verder werd de XL.K serie vernieuwt met een stage V motor en bestaand uit de modellen XL.K115, XL.K125 en XL.K135.

Ook bij Hürlimann werd een smalspoorserie vernieuwt, zo werd de XF Spirit voorzien van Stage V motoren en een nieuw deseign.

Same

En dan kan natuurlijk ook Same niet achterblijven. De Same Dorado Natural is eveneens uitgerust met Stage V motoren en een nieuw design.

Ook introduceerde Same een nieuwe Virtus serie bestaand uit de modellen Virtus 115, Virtus 125 en Virtus 135. Alle modellen zijn voorzien van Stage V motoren en hebben een nieuw design. Daarnaast is de trekker ook leverbaar met RCshift.

Verder werden er ook nieuwe smalspoormodellen uitgebracht, zo werd de Frutteto Natural uitgerust met Stage V motoren en kreeg de trekker een nieuw design.