Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Claas verplaatst stand Agritechnica naar buiten

Het zal voor de fans van Claas even wennen zijn dat de Agritechnica-stand niet meer in Hal 13 te vinden is. Maar ver zoeken is niet nodig. De fabrikant neemt haar plek in onder het houten Expo Paviljoen, buiten dus.

Over vijf maanden is het zover. Agritechnica. De beurs is in verband met de coronapandemie uitgesteld en vindt plaats van 27 februari tot en met 5 maart 2022. Hoewel het nog even wachten is op de echte noviteiten, komt voorzichtig het eerste nieuwe uit Hannover. Claas meldt dat het verhuist naar buiten. Daar neemt het plaats onder het 16.000 vierkante meter tellende paviljoen. Het paviljoen is in 2000 gebouwd voor de World Expo en is het grootste vrijstaande houten dak van de wereld.

David Schiefer, verantwoordelijk voor Claas op Agritechnica: “In hal 13, dichtbij de entree aan de westkant, hadden we altijd een prima positie op de beurs. Maar de plek in het Expo Paviljoen biedt ons de mogelijkheid onze stand opnieuw vorm te geven. Bovendien kunnen we door de luchtigere, grotere standruimte beter de Covid-19 regels naleven.”

Gerelateerde artikelen